2008. szeptember 8., hétfő

Köszönet!

Szeretném megköszönni a múlt heti fegyelmezett kölcsönzést! Szinte minden tanuló megfordult a könyvtárban, s a kölcsönzés mégis zavartalanul működött!

Néhány fontos dologra szeretném itt ismét felhívni a figyelmeteket!
A könyvtárból kölcsönzött spanyol nyelvkönyvekbe, és munkafüzetekbe TILOS beleírni! Amennyiben ezt egy előtted kölcsönző - sajnos - megtette, akkor se kövesd a rossz példáját! Igyekezz olyan állapotban megőrízni a könyvet amilyenben TE kaptad!
Ha lehetőséged van javítani a kölcsönzött dokumentum állapotán, - a könyv bekötésével, a régi beírások kiradírozásával, - akkor megköszönjük, ha megteszed! Így annak, aki utánad fogja kikölcsönözni az általad használt könyvet nem kell radírozással kezdenie a tanévet!
Ügyeljetek arra, hogy ne cseréljétek össze a kikölcsönzött tankönyveket! Év végén csak azt a könyvet fogadjuk el tőled, aminek a leltári száma megegyezik a kölcsönzési nyílvántartásban rögzített adatokkal!

Kívánom, hogy a tankönyvek, - könyvtáriak és nem könyvtáriak egyaránt - eredményes tanulmányaitokat szolgálják!(Ilyesmit nem szeretnénk a tankönyvekben találni!)

Nincsenek megjegyzések: